林緯遜醫生 — 全民開講齊抗疫

新型冠狀病毒嘅本地確診個案近日不斷上升,大家喺防疫上絕對不容鬆懈。早前, 林緯遜醫生接受咗電視節目《全民開講齊抗疫》嘅邀請,為大家解答咗唔少有關新型冠狀病毒肺炎嘅疑問。想知道多啲有關今次傳染病嘅特徵同防疫措施?快啲睇多次重溫吓啦。

#感染及傳染病科 #武漢肺炎 #楷和醫療 #全民開講齊抗疫 #家居防疫 #潛伏期 #隔離措施

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.